İl Genel Meclis Başkan'ı Sayın Çiğdem Günal , Gümüşova İlçe Başkanı Sayın Özgür Ören , Müsiad Başkanı Sayın Vefa Pehlivan , Cumayeri İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Şener Şen'in odamıza ziyareti.

İl Genel Meclis Başkan'ı  Sayın Çiğdem Günal , Gümüşova İlçe Başkanı Sayın Özgür  Ören  , Müsiad Başkanı Sayın Vefa Pehlivan , Cumayeri İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Şener Şen'in  odamıza ziyareti.

İl Genel Meclis Başkan'ı Sayın Çiğdem Günal , Gümüşova İlçe Başkanı Sayın Özgür Ören , Müsiad Başkanı Sayın Vefa Pehlivan , Cumayeri İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Şener Şen odamızı ziyaret etmişlerdir. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

WhatsApp Destek Hattı